Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΣΕ ΚΑΛΕΙ… ΕΣΕΝΑ…

Και όμως η μύτη του σπαθιού απέχει μόλις ελάχιστα από την θήκη του… Υπό διαρκείς μάχη με το άπειρο, με την ιστορία, τα γεγονότα, αυτό αφήνει την θήκη του για να εμφανιστεί στα πλήθοι αλλά πάνω από όλα στις ψυχές μας και στις καρδίες μας. Μερικοί πιστεύουν πως είναι μύθος, άλλοι πάλι θρύλος. Τι είναι όμως αυτό που κάνει την αληθινή ιστορία από πραγματικότητα μύθο; Τι είναι αυτό που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ύλης και όχι του πνεύματος; Είναι η ουσία της πεμπτουσίωσης και της ύπαρξης μας. Πρέπει κάποιος να γίνει γραφικός, να πεθάνει και να αναστηθεί πραγματικά ή από τις πράξεις του, να μείνει αιώνιος παρατηρητής των πάντων. Υπάρχουν πολλά μπαλκόνια εκεί ψηλά τα οποία όμως δεν κοιτούν την ίδια θέα.

 

» Πρέπει κάποιος να γίνει γραφικός, να πεθάνει και να αναστηθεί πραγματικά ή από τις πράξεις του, να μείνει αιώνιος παρατηρητής των πάντων. »

 

Από την Δέσποινα που την λάτρευαν οι αρχαίοι Αρκάδες πριν καν υπάρξει σελήνη… Στον Διόνυσο που με τις εκστρατείες του μετέφερε το Ελληνικό πνεύμα στην τότε κατεχώμενη γη από τα μυάσματα. Ο στροβιλισμός της ιστορίας έφερε την μήνη του Δία να γίνετε σελήνη και οι πρώτοι που κατοίκησαν εκεί να περιφέροντε σαν ψυχές στην σκοτεινή της πλευράς. Αλλά όταν όλο το σύμπαν απέκτησε καρδιά της έδωσε το φιλί της ζωής ο Μέγιστος των Ελλήνων ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. Αυτός που οδήγησε το στρατό του στην υπέρτατη μάχη κατά του σκότους. Εκεί ο φόβος έγινε γνώρισμα των Ελλήνων αλλά και υπόδειξη πως με αυτό πολεμάμε καλύτερα… Ήταν αυτός ο Μέγας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ που άνοιξε τον δρόμο για τον Υιό του Θεού. Ο ΕμμανουΗΛ, Ο ΈΛΛΗΝ ΧΡΙΣΤΟΣ ο οποίος μίλησε δίδαξε την ουσία του κόσμου αυτού, αναστήθηκε και συνέχισε το έργο του αλλού… Κάπου εκεί με καρδιά και ουσία γεννήθηκαμε εμείς.


» Εκεί ο φόβος έγινε γνώρισμα των Ελλήνων αλλά και υπόδειξη πως με αυτό πολεμάμε καλύτερα…»

 

Νέος κόσμος, σύμπαν Ελληνικό το οποίο πήρε την ψυχή από την αρχαιότητα, την ουσία από τον Χριστό και την δύναμη από την ροπή της δύναμης του σύμπαντος που είναι ημιτελές μιας και αυτό έγινε εσκεμμένα από τον πατέρα Θεό. Το κομμάτι που δεν έχει μπει ακόμη στο παζλ αναζητά αναγνώριση από εμάς τους ίδιους στο ταξίδι της ίδιας μας της ζωής . Αυτό που μας φανερώθηκε όταν μια άγνωστη φωνή μας ρώτησε πριν καν γεννηθούμε. Αυτή την φωνή την ακούμε στα όνειρα μας… μας φωνάζει με το αληθινό μας όνομα και όχι το όνομα της ύλης. Δώσε αξία στα χαμηλά για να ανέβεις στα ψηλά, Δώσε δύναμη στον αδύναμο για να νιώσεις την ουσία του πολέμου. Άκου την φωνή των ονείρων και ζήσε το τώρα σαν το παραμύθι της ίδιας σου της ζωής. Είσαι κομμάτι της ιστορίας αλλά για να γίνεις μέρος της πρέπει να σταθείς στο Αρραντίς με τα λάβαρα της ψυχοσύνθεσης σου. Και όταν ο αέρας θα σου πέρνει τα μαλλιά εκεί, θα νιώσεις πως η ζωή και ο θάνατος είναι ένα και το αυτό. Μακάριοι αυτοί που έζησαν με το θάνατο και πέθαναν με την ζωή. Ο πόλεμος σε κοιτά στα μάτια και σε ρωτά εσύ θα σταθείς στα πόδια σου; ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ 17 γράμματα, 1+7 = 8 . Το 8 του σύμπαντος, το 8 του Θεού. Το 8 της ψυχής και το 1,618 της ύλης και της πεμπτουσίας. Κανείς δεν είναι μόνος εδώ. Άνοιξε την ψυχή σου και όλοι οι πολεμιστές της θα ενωθούν στην σκιά του δέντρου της κατακόκκινης μηλιάς. Εκεί θα γίνει η σύναξη η μυστική για τα μυάσματα και η φανερή για το φως. Το φως έχει αρχίσει ήδη να ανακτά τις δυνάμεις του μέσα στην άπλετη απόχρωση του μαύρου.

 

»Δώσε αξία στα χαμηλά για να ανέβεις στα ψηλά, Δώσε δύναμη στον αδύναμο για να νιώσεις την ουσία του πολέμου.»

 

Το ραντεβού μας έχει φτάσει. Κάνε ουσία της ζωής σου την πίστη και την προσευχή και σιώπα. Η φωνή των ονείρων σου θα σε καλέσει όταν η ώρα δείξει την αλήθεια και ο κόσμος θα είναι έτοιμος για το μέγιστο όλων ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ. ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΧΤΕΣ.

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΟΦΣΑΝΙΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟΕ

Advertisements

About makisprod

Έχω γεννηθεί στο Πανόραμα Θεσσαλόνικης 25 απριλίου του 1987. Δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο τελείωσα στο Αριστοτέλειο Κολλέγιο. Εδώ και μερικά χρόνια εξασκώ το επαγγελμά μου που είναι προπονητής ποδοσφαίρου ενώ εδώ και 11 χρόνια είμαι και πρόεδρος του ΕΟΕ (www.eoellas.org).
This entry was posted in Άρθρα μου. Bookmark the permalink.

3 Responses to Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΣΕ ΚΑΛΕΙ… ΕΣΕΝΑ…

  1. Ο/Η paokitrelo3 λέει:

    a re maki k site re bravo re gatzetakia

  2. Ο/Η paokitrelo3 λέει:

    pos t les etsi re maki (kourou)

Αφήστε το μήνυμα σας και όταν είμαι εντός αστικών πεδίων θα σας απαντήσω.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s